HOUSEWOLF STOPT!

HOUSEWOLF STOPT!

Nooit gedacht dit ooit te gaan verkondigen, but there I said it. In Januari 2017 werd Housewolf officieel bij de kamer van koophandel, maar nu 6 jaar later stopt die droom.

Wat 6 jaar geleden begon met 1 klein rekje aan voorraad in de logeerkamer, groeide uit naar een magazijn en een winkel. Het was geweldig om de winkel compleet te verbouwen, in te richten en onze trouwe klantenkring daar in real life te mogen ontmoeten vanuit alle hoeken van het land. Niet alleen vanuit ons land, maar dat ook onze trouwe klanten vanuit België, Duitsland en zelfs Zwitserland onze winkel bezochten was waanzinnig! Daarnaast mega dankbaar voor de duizenden huizen wereldwijd die werden opgeleukt met ons assortiment, van de Franse Cariben tot Libanon tot Japan. We couldn’t thank you enough! 🙌🏼

Maar waarom stoppen jullie dan hoor ik je denken.. Naast alle geweldige kanten van het hebben van een bedrijf, brengt het ook enorm veel stress met zich mee. De afgelopen 6 jaar slokte Housewolf al onze tijd en energie (met liefde) op, ook tijdens vakanties of een flinke griep ging werk altijd door. Als ondernemer ratelt je hoofd van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Maar tel daar vervolgens tante Corrie, lockdowns, oorlog en de ene naar de andere prijsverhoging (zowel zakelijk als privé) nog bij op en je hebt het perfecte recept voor een stressvol leven.

Door de opeenstapeling van tegenslagen is de liefde en drive om met de winkel en webshop door te blijven knallen flink bekoeld. We haalden er het afgelopen jaar niet meer uit wat ons gelukkig maakt. En dan is het tijd om het roer om te gooien en knopen door te hakken. Tijd voor een nieuwe uitdaging, maar ook voor meer rust en vrijheid.

Wat Instagram betreft ga ik uiteraard graag verder, maar dan op een persoonlijkere interieur tour. Mijn liefde voor interieur en content maken blijft natuurlijk bestaan.

Bij het stoppen van de (web)winkel hoort natuurlijk ook een leegverkoop.

Vanaf zaterdag 7 januari starten we met de leegverkoop. LET OP: Veel leuke items zijn bijna uitverkocht, wees er dus zsm bij. (De winkel en webshop bestaat uit dezelfde voorraad). OP=OP.

We zien je graag een aller laatste keer in onze (web)winkel!

PS: Mocht je geïnteresseerd zijn in onze mooie (zo goed als nieuwe) inventaris, denk aan toonbank, railverlichting, kasten etc. Kijk dan hier: https://www.marktplaats.nl/u/hendriks/18158450/

 

Terug naar blog

4 reacties

Hey kanjers, het was dapper toen je/jullie met Housewolf begon(nen. Nog dapperder om nu de knoop door te hakken. En ontzettend goed om vooruit te kijken vol goede nieuwe ideeën. Chapeau 🎩 love you. 😘

Clara Bonnie

Truly sorry to read your message, but of course understandable…we would like to thank you for having such a beautiful store, for your great ideas and service. My son loved also being in your store and meet and play with Wolfy. He will definitely be very sad to hear that you will close the store. Wishing you all the best in the future! Felicia from Amstelveen

Felicia

Erg jammer, maar veel begrip voor jullie besluit. De winkel was prachtig en bij deze veel succes met jullie volgende uitdagingen.

Hezelbarbers

Och nee wat verschrikkelijk jammer , maar van stress kun je goed ziek van worden ( spreek uit ervaring) ! Ik wens jullie enorm veel geluk 🍀 in de toekomst!

Nadine Hillebrand

Reactie plaatsen