WORLDWIDE SHIPPING - BUY NOW, PAY LATER

Go to account settings

Slideshow Items

Bandhu

Bandhu Kilima Ring Ebony Wood

€35,00
In stock online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

 • Bandhu X Afrodutch Collections
  Laten we samen deze heuvel beklimmen

  Laat je inspireren door schoonheid uit afval en draag bij aan een duurzamere planeet met deze circulaire en tijdloze ringen.

  Bandhu en Afrodutch Collections delen dezelfde waarden. We hebben allebei een passie voor verbinding, duurzaamheid en vakmanschap. Daarom zijn we een unieke samenwerking aangegaan.

  Vanuit de essentie ‘verbinding’ hebben wij 2 verschillende ringen ontworpen. Als het om verbinding gaat, zijn er geen grenzen. We moeten soms heuvels op om bij elkaar te komen. Wat zullen we vinden? Een band om te koesteren. Zo zijn de namen van onze ringen Kilima en Pamoja ontstaan. Door de Kilima (heuvel in het Swahili) te beklimmen, brengt het ons Pamoja (Swahili voor samen).

  We hebben 2 versies van de Kilima ring: een donkere gemaakt van ebbenhout en een lichte gemaakt van wild olijfhout.
  De Pajoma ring is een prachtige combinatie van wilde olijf- en ebbenhout.

  De ringen zijn milieuvriendelijk en gemaakt van overgebleven stukjes hout. Ze hebben ook een positieve invloed op het leven van onze begaafde ambachtslieden, geweldige houtbewerkers in Nairobi, Kenia.

  Gevolg
  Wij vinden het belangrijk dat het vakmanschap in Kenia blijft bestaan, ook voor de komende generaties. Om het vakmanschap goed te kunnen uitoefenen is goed gereedschap essentieel. Dankzij uw steun kunnen we 15% doneren voor elke ring die we verkopen. Zo kunnen jij en ik hun toekomst verbeteren. Onthoud alstublieft: we zijn alleen zo sterk als we verenigd zijn, zo zwak als we verdeeld zijn.

  Laten we samen deze heuvel beklimmen.

 • Kleur Zwart
  Materiaal Ebony Hout

Want to stay updated on new and restocked items?

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »