WORLDWIDE SHIPPING - BUY NOW, PAY LATER

Go to account settings

Studio LDE

PRODUCTEN
De 3D kunstwerken zijn handgemaakt en daarom kunnen wij niet garanderen dat de kleuren op de website en/of andere foto's hetzelfde zijn als de daadwerkelijke kleuren van het bestelde kunstwerk.
Daarnaast is de kleurbeleving op onze website en/of op andere online kanalen afhankelijk van de kleurinstellingen van je computer/mobiel apparaat.
 
De producten van Studio LDE zijn gemaakt van duurzaam materiaal en daardoor gevoelig voor zonlicht, vocht, temperatuur en aanraking. Natuurlijke veranderingen in de 3D-illustraties worden niet als defecten beschouwd. Studio LDE is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door directe of indirecte (natuurlijke) veranderingen.
ONDERHOUD
Om het 3D artwork in een zo goed mogelijke staat te houden, raden wij aan het artwork zo min mogelijk aan te raken en alleen schoon te maken met een plumeau. Water en/of vochtige doeken kunnen het kunstwerk beschadigen. We adviseren ook om het kunstwerk niet in vochtige ruimtes of in de open lucht te hangen.
 
We raden aan om het kunstwerk met stevige pluggen en schroeven aan de muur te bevestigen. Het artwork kan wat zwaarder zijn dan gemiddeld. Een goede installatie is daarom ook een vereiste. Aan de achterkant van het kunstwerk zijn ophanghaken bevestigd.
RETOURNEREN
Alle 3D kunstwerken van Studio LDE zijn handgemaakt, wat betekent dat een bestelling niet geretourneerd kan worden.
 
Is je bestelling beschadigd? Neem binnen twee dagen contact met ons of [email protected] op en vermeld het soort schade, inclusief de verpakking, en stuur foto's mee. Alleen dan kunnen wij je verzoek in behandeling nemen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een oplossing.
 
AUTEURSRECHT
Alle ontwerpen en logo's zijn eigendom van Studio LDE en mogen alleen worden gebruikt met schriftelijke toestemming van Studio LDE.
 

Want to stay updated on new and restocked items?

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »